Qui som

descarrega’t el tríptic de l’Associació

L’associació Forestal de les Comarques de Tarragona, és una entitat sense ànim de lucre, constituïda per a un grup de propietaris forestals interessats i motivats per la conservació dels boscos i la natura, i que a més tenim molt assumit que ser titular d’una finca forestal comporta uns drets, però també un compromís amb les generacions futures, la societat i el medi natural.
L’abandonament de terres de cultiu, camps, pastures i boscos ha fet que la província de Tarragona la superfície forestal arbrada hagi augmentat més d’un 140% en els últims 30 anys, i això es tradueix a la realitat en uns boscos desequilibrats, amb grans densitats d’arbres i un elevat risc d’incendi forestal. Si a tot això, li sumem la gran atomització de la propietat privada dels boscos i la manca de rendibilitat dels productes forestals, ens trobem en una situació que fa molt difícil la gestió i permanència del bosc.
Si fomentem el sector forestal podrem:
– Crear llocs de treball
– Revaloritzar els nostres boscos abandonats
– La biomassa, una energia renovable
– Reduir el risc d’incendis i conservar els boscos
L’associació Forestal de les Comarques de Tarragona, neix amb la voluntat de conservar i aprofitar els boscos a través de la gestió forestal sostenible, tenint en compte la multi funcionalitat d’usos i serveis que ens ofereixen .
Els nostres objectius són:
– Representar i posar en comú els interessos de la societat forestal
– Fomentar i promoure la gestió forestal conjunta i sostenible
– Fer difusió dels valors i beneficis socioambientals, i les actuacions que es realitzen en el nostre entorn natural

vegueries_catalunya

associació forestal de les comarques de tarragona, aforestar, forestal tarragona, forestal, biomassa, boscos, boscos tarragona, associacio forestal tarragona, comarques tarragona, gestio forestal, propietaris forestals

Deixa un comentari